Qui som?

La nostra expèriencia ens avala, més de 50 anys al vostre servei.

El transport discrecional de La Seu d'Urgell

A Autocars Brugulat portem més de 50 anys dedicant-nos al transport discrecional de persones. Tota una referència del sector a La Seu d'Urgell. Durant tot aquest temps hem evolucionat per adaptar-nos al mercat i a les noves necessitats, millorant el servei i la qualitat del transport. A Autocars Brugulat us oferim seguretat, tecnologia i confort. El nostre compromís, i el de tot el nostre equip, és el d'estar sempre al seu servei, amb l'objectiu de satisfer les seves necessitats i expectatives.


Els nostres recursos

A més de totes les característiques del nostre servei, heu de saber que:

  • El nostre àmbit d'actuació és el transport a l'Alt Urgell i la resta de Catalunya.
  • Treballem en estreta col·laboració amb la Cooperativa Interurbana Andorrana per a qualsevol necessitat de transport al Principat d'Andorra.
  • Treballem amb agències de viatges per organitzar viatges en grup, a mida.
  • Tots els xòfers estan habituats a conduir en situacions climatològiques adverses.
  • Tenim un telèfon a la seva disposició de 7.30h a 21.00h els 365 dies de l'any (973350828).

Compromís amb el nostre client

Tecnologia aplicada al benestar del client i un tracte de qualitat visible dels nostres conductors. Dues màximes enfocades a assolir el nostre objectiu com a empresa: que el vostre viatge sigui confortable, còmode i agradable.

Tenim un personal expert, seriós i amable. La nostra àmplia flota i l'experiència reconeguda dels nostres conductors garanteixen la qualitat de tots els nostres serveis.


Qualitat certificada

El resultat de la feina ben feta i del nostre compromís per oferir un servei de qualitat. Sota aquesta premisa hem obtingut el certificat l'ISO 9001 acreditat per l'ENAC.

 

          


      
Allà on tothom s'atura, nosaltres seguim endavant

Aquest símbol significa una cosa molt important per a nosaltres i els nostres usuaris. Vol dir que els busos que porten aquest identificatiu poden circular en condicions excepcionals com ara en carreteres amb neu tallades per als vehicles de gran tonatge. Allà on molts s'han d'aturar, nosaltres podem seguir endavant garantint-ne la seguretat. A Autocars Brugulat estem molt orgullosos de poder lluïr aquest identificatiu als nostres busos.
50 anys d'història en imatges
scroll up