Preguntes Freqüents

Responem a les preguntes més freqüents en aquest apartat.

En el nostre autocar està permesa una maleta per persona, amb un pes màxim de 30 kg, de mida estàndard. Qualsevol altre tipus d'excés, sempre i quan la capacitat de càrrega del vehicle ho permeti, està subjecte a al criteri del guia i/o conductor. L'espai de les bodegues dels autocars és limitat. Recomanem que porti només l'equipatge que necessitarà.

No està permès deixar equipatge a l'autocar.

No està permès fumar o menjar a dins de l'autocar degut a les normatives de higiene. També està prohibit per llei fumar a dins dels autocars i recintes públics tancats.
En viatges llargs, el conductor farà les parades oportunes i establertes per poder menjar, fumar i anar al servei.

Per les mesures de higiene establertes no hi ha banys als autocars. Per anar al bany es fan parades regularment en àrees de servei.

Li recomanem no portar massa equipatge. Per experiència sabem que les persones que porten molt equipatge no utilitzen bona part del que transporten. Inclou a la maleta roba y calçat esportiu, que siguin còmodes per viatjar amb autocar; cal tenir en compte que algunes visites de llarg recorregut es poden fer caminant, per aquest motiu també és molt recomanable portar un paraigües petit i un impermeable. Fins i tot si viatja a l'estiu, és convenient que porti una mica de roba d'abric.

scroll up